Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، شاید کمتر کسی بداند که زیدان نقشی کوچک در یک فیلم کمدی فرانسوی داشته. فیلمی آستریکس در المپیک با نام اصلی Asterix at the Olympic Games.زیدان البته سه سال پیش (۲۰۰۵) جلوی دوربین فیلم گل هم ظاهر شده بود ولی فیلم گل که چند ستاره دیگر دنیای فوتبال هم در آن بازی کردند، فیلمی بود که فوتبالیست‌ها نقش خودشان را ایفا می‌کردند اما زیدان در فیلم آستریکس در المپیک به جای نومرودیس بازی می‌کند و گریمی شبیه کلئوپاترا دارد!

ببینید | پشت دستم را داغ کردم دیگر برای تلویزیون سریال نسازم | قهر کارگردان «مسافری از هند» و «خط قرمز» با تلویزیون در پشت صحنه «عصر جدید» چه خبر است؟ | از کل‌کل‌های علیخانی با شرکت‌کنندگان تا پیک‌نیک خانوادگی در استادیوم پله در نقش گونچارنکو

«فرار به سوی پیروزی» فیلمی‌ است که احتمالاً حتی اگر آن را ندیده باشید، اسمش را شنیده‌اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلمی با بازی سیلوستر استالونه و البته پله.

اسطوره برزیلی در این فیلم نقش گونچارنکو بازیکن اوکراینی را بازی می‌کند که در بازی برگشت همه بازیکن‌های تیم آلمانی را دریبل می‌زند و مقابل دروازه خالی، برای تحقیر آلمان‌ها توپ را به بیرون می‌زند. پله در ۴۱ سالگی در این فیلم بازی کرده. ۱۰ سال بعد از بازنشستگی‌اش. بد نیست بدانید این فیلم چند فوتبالیست معروف دیگر هم دارد. از جمله بابی مور (کاپیتان تیم ملی انگلیس که قهرمان جام جهانی ۱۹۶۶ شدند) و مایک سامربی. این فیلم بارها از تلویزیون پخش شده.

نیمار در نقش یک راهب

اگر در گوگل سرچ کنید «نیمار در سینما»، اولین نتیجه‌ای که برای شما به نمایش می‌آید حضور او در فیلم «تریپل اکس: بازگشت زندر کیج» است. سومین دنباله از فیلم تریپل اکس با بازی وین دیزل که نیمار در آن ایفای نقش کرده. اما او در این فیلم نقش خودش را بازی می‌کند و این موضوع مطلب ما نیست. نیمار یک نقش کوچک دیگر بازی کرده که شاید جالب‌تر باشد. او در فصل پنجم سریال خانه کاغذی (Money Heist)، نقشی کوچک بازی می‌کند. سریالی که اتفاقاً خودش گفته شیفته‌اش است و بارها هم از شبکه پنج خودمان پخش شده. جالب اینجاست که او نقش یک راهب دینی را بازی می‌کند و به برلین می‌گوید: «نه از فوتبال خوش می‌آید نه پارتی»!

اریک کانتونا در نقش‌های بسیار!

پرکارترین نفر این لیست قطعاً اریک کانتوناست. او چیزی حدود ۳۰ فیلم بازی کرد و به معنای واقعی وارد دنیای سینما شد. کانتونا فوتبالیست بزرگی بود و البته حاشیه‌هایش هم خیلی کم نبود. شاید برای‌تان جالب باشد اما صفحه ویکی‌پدیای او، اریک را این‌طور معرفی کرده:‌ «بازیگر، کارگردان، تهیه‌کننده و فوتبالیست سابق». درواقع کانتونا آنقدر در دنیای فیلم‌سازی غرق شده که اصلاً شاید خیلی‌ها بیشتر با این وجه بشناسندش تا فوتبالیست بودن.

منبع: خبرآنلاین

دیوید بکام در نقش تریگر

حیف می‌شد این لیست به پایان خودش نزدیک می‌شد و خبری از یکی از خوش‌چهره‌ترین فوتبالیست‌های تاریخ نبود؛ دیوید بکام. هافبک سابق منچستریونایتد و رئال مادرید، در چندین و چند فیلم جای خودش بازی کرده اما حضوری خاطره‌انگیز هم در سه فیلم دیگر داشته. سال ۲۰۱۵ در فیلم Outlaws نقشی نسبتاً پررنگ بازی کرده. در همان سال در فیلم The Man from U.N.C.L.E نقشی کوتاه دارد. دو سال بعد هم در فیلم مهم «پادشاه آرتور» نقش تریگر را ایفا می‌کند. او دو سال بعد هم در یک اپیزود از سریال «خانواده مدرن» ظاهر می‌شود اما دوباره نقش خودش را بازی می‌کند.

کارلو آنچلوتی در نقش فوتبالیست تیم شیطان

نفر آخر این مطلب کسی است که انصافاً می‌توانست حتی نقشی شبیه به پدرخوانده را هم در سینما ایفا کند. شاید هنر بازیگری‌اش کم باشد اما استایلش کاملاً شبیه به پدرخوانده‌هاست؛ کارلو آنچلوتی. او از اتفاق در جوانی نقشی کوتاه در یک فیلم ایفا کرده. در فیلم دن کامیلو که در ایتالیا حسابی بحث‌برانگیز و پربیننده بود. این فیلم از روی رمانی به همین نام ساخته شده بود و داستانش تقابل دو دیدگاه اصلی آن روزهای کشور ایتالیا بود. یکی دن کامیلو که کشیشی بود باهوش، رند، ساده، خوش قلب، جوانمرد، خشن، مؤمن، زورمند، لجوج… روستایی؛ یکی هم په پونه که مردی بود زورمند، لجوج، خوش‌قلب، مهربان، خشن، ساده لوح، جوانمرد، جزم اندیش، کم سواد، با روحیه‌ای نامستحکم، مایل به حیله‌گری اما ناتوان از آن، روستایی و… کمونیست. کارلتو در این فیلم که سال ۱۹۸۴ ضبط شده، نقش فوتبالیست تیم شیطان را بازی می‌کند!

کد خبر 686952 برچسب‌ها سینمای جهان کارگردانان سینمای جهان زیدان فوتبال بازیگران سینما و تلویزیون جهان نیمار

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان کارگردانان سینمای جهان زیدان فوتبال نیمار بازی کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۹۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟

حضور بازیگران سینما و تلویزیون، روی صحنه تئاتر، طی سال‌های اخیر، با موجی از واکنش‌های متفاوت مواجه بوده است. عده‌ای این حضور را غنیمت شمرده و آن را به نفع مصادیقی، چون جریان اقتصادی تئاتر نسبت دادند و در مقابل، برخی این حضور را ناامن دانسته و ساحت نمایش و صحنه را مبرا از آن رخداد‌هایی که مقابل دوربین سینما و تلویزیون می‌گذرد، می‌دانند.

خاک صحنه دامن‌گیر است

این تقابل طی سالیان اخیر، همواره به محلی در جهت مناقشه دو گروه تبدیل شده است، اما کفه قضاوت همواره به نفع موافقان این حضور، سنگینی کرده است علی‌الخصوص آن‌که طی ماه‌های اخیر، اخباری مبنی بر حضور اینفلوئنسر‌ها روی صحنه نمایش حسابی خبرساز شده بود. در چنین شرایطی استدلال موافقان حضور بازیگران سینما و تلویزیون در تئاتر این بود که در این زمینه، آیا حضور بازیگر حرفه‌ای موجه است یا حضور اینفلوئنسرها؟

بسیاری از بازیگرانی که امروز به ستاره‌های دنیای سینما، شبکه نمایش خانگی و تلویزیون تبدیل شده‌اند، از تئاتر شروع کرده‌اند و خاستگاه تئاتری دارنددر حال حاضر بازیگرانی، چون فرهاد آئیش، صابر ابر، بهرام افشاری، نادر فلاح، بهنام تشکر، کوروش سلیمانی، رامین ناصرنصیر، امیرحسین فتحی، نورا هاشمی، صدف اسپهبدی، محمد نادری نمایش‌هایی را به روی صحنه دارند؛ حضور بازیگران شناخته‌شده دیگر به پای ثابت تقویم سالیانه کشور تبدیل شده به‌گونه‌ای که در هر برهه زمانی در طول سال، بازیگران چهره‌ای را یافت می‌کنیم که نمایش‌هایی را به روی صحنه دارند.

لازم است به این نکته مهم اشاره کنیم که بسیاری از بازیگرانی که امروز به ستاره‌های دنیای سینما، شبکه نمایش خانگی و تلویزیون تبدیل شده‌اند، از تئاتر شروع کرده‌اند و خاستگاه تئاتری دارند و اکنون که پس از مدتی، دوباره به صحنه تئاتر بازگشته‌اند، نمی‌توان این ایراد را بر آنها وارد دانست که چرا خود را به هنر نمایش سنجاق می‌کنند. خاک صحنه دامن‌گیر است و اگر باید انتقادی را به این دسته از بازیگران وارد دانست، باید عنوان کرد که چرا در طول این مدت، در عرصه نمایش کم‌کاری داشته‌اند.

فارغ از این اتفاق، اگر بازیگری، خاستگاه تئاتری نداشته باشد و حالا به هر دلیلی درصدد تجربه‌اندوزی در این عرصه است، چرا باید جلوی این حضور را گرفت؟ نخست آن‌که تمرینات منحصر تئاتر سبب کسب مهارت‌های نوین و متفاوتی در آن بازیگر می‌شود که در ادامه مسیر بازیگری او تاثیرات مثبتی به همراه خواهد داشت.

چندین نمایش وجود دارند که از هیچ بازیگر چهره‌ای استفاده نکرده و بنابراین فضا برای کسانی که منحصرا فعالیت خود را در تئاتر دنبال می‌کنند به راحتی فراهم استثانیا سبب رونق اقتصادی تئاتر می‌شود که در تمام این سال‌ها به‌عنوان پاشنه آشیل نمایش مطرح بوده و ناملایمات بسیاری را در این هنر اصیل رقم زده است. ثالثا، هر نمایشی، نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده دارد. با توجه به حساسیت‌های بالایی که در این زمینه وجود دارد و البته وسواسی که به ویژه در نگاه کارگردان موجود است، نمی‌توان این‌گونه اندیشید که یک بازیگر با هر قابلیتی که داشت، می‌تواند به روی صحنه رفته و اساسا شایستگی چنین حضوری را ندارد چرا که تمام این موارد، از فیلتر کارگردان و دیگر صاحبان نمایش عبور کرده و چیزی به دلخواه بازیگر رقم نمی‌خورد.

فارغ از تمامی این موارد، هم‌اکنون چندین نمایش وجود دارند که از هیچ بازیگر چهره‌ای استفاده نکرده و بنابراین فضا برای کسانی که منحصرا فعالیت خود را در تئاتر دنبال می‌کنند به راحتی فراهم است و اینکه برخی عنوان می‌کنند حضور سلبریتی‌ها، محدود شدن فضای کاری هنرمندان عرصه تئاتر را تشدید می‌کند، منطق درستی نداشته و نمی‌توان بر آن تکیه کرد.

«حضور سلبریتی‌ها در عرصه تئاتر تاکنون منتج به اتفاق‌های خوبی شده که مهمترین آن، فروش بالای آن آثار بوده که اقتصاد این هنر را در طول سال با افزایش قابل‌توجهی همراه کرده و سبب می‌شود تا سانس‌های برخی از این نمایش‌ها تا روز‌های متوالی رزرو شده و سالن‌ها پر شوند»

هنر تئاتر در کشور، نسبت به سینما و شبکه نمایش خانگی، از برخی محدودیت‌های بعضا تاریخی رنج می‌برد. در طول این سال‌ها تلاش‌های بسیاری صورت گرفته تا بسیاری از این محدودیت‌ها مرتفع شود. رویکردی که قطعا با استقبال دوستداران و دلسوزان این هنر همراه است بنابراین نباید با ایراداتی از این دست، زمینه فعالیت در این عرصه را محدود کرد و مخاطب را نسبت به این هنر، دلسرد کرد. حداقل امروز که هنر نمایش، تلالویی ویژه در حیات پساکرونایی خود دارد، باید با همبستگی و دلسوزی، زمینه اعتلای بیشتر هنر تئاتر در کشور را رقم زد و موانع پیش‌رو را عقلانی و حساب‌شده مرتفع کرد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تن‌هاخ جانشین توخل می‌شود؟/ بی‌میلی زیدان به مربیگری بایرن
  • واکنش زین‌الدین زیدان به حضور در بایرن مونیخ
  • واکنش زیدان به حضور در بایرن‌ مونیخ
  • حمایت بی‌وقفه زیدان از رئال، حتی در دنیای سرعت
  • زیدان در فرمول یک هم رئال را فراموش نمی‌کند!
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • حضور زین الدین زیدان در مراسم اهدای جوایز مسابقه اسپرینت گرندپری میامی + عکس
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • خداحافظی بهترین فوتبالیست 20 سال گذشته امارات
  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»